1. Торт Шоколадне Антраме
Шоколадний торт без борошна.
Шоколадно-карамельний мус, кракелін з фундуком, на основі шоколадного бісквіту без борошна.
2. Торт Лімончелло
Основа – лимонно-фундучний дакуаз, з прошарком шоколадно-фундучного крему, лимонного мармеладу та мусом із білого шоколаду з лимоном.
3. Торт Фраппе
Основа – шоколадно-мигдальний бісквіт, з яскравим поєднанням шоколадного мусу, ванільного і шоколадного крему.
4. Ванільно-полуничний торт
Легкий мусовий Полуничний торт. Мигдальний бісквіт, полуничний мус, полуничне желе, ванільний мус на білому шоколаді.
5. Торт Мокко
Основа – пісочне сабле та мигдальний бісквіт. З прошарками кавового мусу, шоколадно-молочного крему та кавової начинки.
6. Торт Папіліо
Основа – мигдальний крустіан, шоколадний бісквіт просочений шоколадним гляссажем, з прошарком карамелі на основі манго, маракуї, кокоса, і шоколадний мус на основі чорного шоколаду.
7. Торт Флорида
Ароматний легкий ванільний бісквіт, просочений фруктовим сиропом з прошарком з вершково-заварного крему, зі шматочками фруктів і ягід: полуниця, ківі, персик, малина, чорна смородина. Дуже ніжна начинка – не приторна, легка.
8. Торт Попелюшка
Найніжніший класичний бісквіт, просочений фруктовим сиропом, збиті повітряні вершки, зі шматочками фруктів (асорті: свіжа полуниця, персик, ківі).
Це найніжніша начинка – не надто солодка, легка.
9. Торт Фрагола
Полуничний торт. Для його приготування випікають шоколадний бісквіт за особливим рецептом, а найголовніше, що в повітряному полунично-вершковому кремі дуже багато шматочків свіжої полуниці.
10. Торт Малина-Ваніль
Ароматний ванільний бісквіт, малиновий мус і шматочки свіжої малини.
11. Шоколадно-ожиновий торт
В основі десерту шоколадний бісквіт, просочений ожиновим джемом з прошарками вершкового крему на основі Маскарпоне, ніжного ожинового мусу й ожиновим желе.
12. Шоколадно-смородиновий торт
Основа – шоколадний бісквіт, з хрустким прошарком шоколадно-фундучного крамбла, ганаша з чорної смородини, смородиновим желе та вершковим кремом на основі згущеного молока.
13. Шоколадно-вишневий торт
Незвичайний смак шоколадних коржів, приготованих за старовинною італійською рецептурою в поєднанні з прошарком шоколадного та вишневого крему і вишенькою всередині.
14. Шоколадно-лимонний торт
Масляно-шоколадні коржі, делікатна бісквітна основа переплітається з мусами на основі шоколадного та лимонного крему.
15. Торт Маракуйя-абрикос
На основі тонкого розсипчастого, м’якого та ніжного пісочного коржа, з фісташковим бісквітом просоченим ожиновим джемом, прошарок легкого мусу на білому шоколаді та желе з абрикоса та маракуї.
16. Торт Червоний оксамит
Ніжні, пористі, вологі коржі з масляно-шоколадного бісквіта червоного кольору перешаровані повітряним сирним кремом на основі Маскарпоне – найсмачніше поєднання.
17. Торт Дуете
Оригінальне поєднання мигдалевих і фісташкових коржів, з прошарком вершкового крему на основі Маскарпоне, полунично-смородиновим желе та ягідною заливкою.