Шоколадный торт без муки. 
Шоколадно-карамельный мусс, кракелин с фундуком, на основе шоколадного бисквита без муки.

1. Торт Шоколадне Антраме

Шоколадний торт без борошна.
Шоколадно-карамельний мус, кракелін з фундуком, на основі шоколадного бісквіту без борошна.

Основа — лимонно-фундучный дакуаз, с прослойкой шоколадно-фундучного креме, лимонного мармелада и муссом из белого шоколада с лимоном.

2. Торт Лімончелло

Основа – лимонно-фундучний дакуаз, з прошарком шоколадно-фундучного крему, лимонного мармеладу та мусом із білого шоколаду з лимоном.

Основа - шоколадно-миндальный бисквит, с ярким сочетанием шоколадного мусса, ванильного и шоколадного креме.

3. Торт Фраппе

Основа – шоколадно-мигдальний бісквіт, з яскравим поєднанням шоколадного мусу, ванільного і шоколадного крему.

Легкий мусовий Полуничний торт. Мигдальний бісквіт, полуничний мус, полуничне желе, ванільний мус на білому шоколаді.

4. Ванільно-полуничний торт

Легкий мусовий Полуничний торт. Мигдальний бісквіт, полуничний мус, полуничне желе, ванільний мус на білому шоколаді.

Основа — песочное сабле и миндальный бисквит. С прослойками кофейного мусса, шоколадно-молочного крема и кофейной начинки.

5. Торт Мокко

Основа – пісочне сабле та мигдальний бісквіт. З прошарками кавового мусу, шоколадно-молочного крему та кавової начинки.

Основа торта — миндальный крустиан, шоколадный бисквит пропитан шоколадным гляссажем, с прослойкой экзотической карамели на основе манго, маракуйи, кокоса, и шоколадный мусс на основе черного шоколада.

6. Торт Папіліо

Основа – мигдальний крустіан, шоколадний бісквіт просочений шоколадним гляссажем, з прошарком карамелі на основі манго, маракуї, кокоса, і шоколадний мус на основі чорного шоколаду.

Ароматный легкий ванильный бисквит, пропитан фруктовым сиропом с прослойкой из сливочно-заварного крема, с кусочками фруктов и ягод:клубника, киви, персик, малина, черная смородина.
Очень нежная начинка — не приторная, легкая.

7. Торт Флорида

Ароматний легкий ванільний бісквіт, просочений фруктовим сиропом з прошарком з вершково-заварного крему, зі шматочками фруктів і ягід: полуниця, ківі, персик, малина, чорна смородина. Дуже ніжна начинка – не приторна, легка.

Hежнейший классический бисквит, пропитанный фруктовым сиропом, взбитые воздушные сливки, с кусочками фруктов (ассорти: свежая клубника, персик, киви).
Это самая нежная начинка — не приторная, легкая.

8. Торт Попелюшка

Найніжніший класичний бісквіт, просочений фруктовим сиропом, збиті повітряні вершки, зі шматочками фруктів (асорті: свіжа полуниця, персик, ківі).
Це найніжніша начинка – не надто солодка, легка.

Клубничный торт. Для его приготовления выпекают шоколадный бисквит по особому рецепту, а самое главное, что в воздушном клубнично-сливочном креме очень много кусочков свежей клубники.

9. Торт Фрагола

Полуничний торт. Для його приготування випікають шоколадний бісквіт за особливим рецептом, а найголовніше, що в повітряному полунично-вершковому кремі дуже багато шматочків свіжої полуниці.

Ароматный ванильный бисквит, малиновый мусс и кусочки свежей малины.

10. Торт Малина-Ваніль

Ароматний ванільний бісквіт, малиновий мус і шматочки свіжої малини.

В основе десерта шоколадный бисквит, пропитан ежевичным джемом с прослойками сливочного крема на основе Маскарпоне, нежного ежевичного мусса и ежевичным желе.

11. Шоколадно-ожиновий торт

В основі десерту шоколадний бісквіт, просочений ожиновим джемом з прошарками вершкового крему на основі Маскарпоне, ніжного ожинового мусу й ожиновим желе.

Шоколадно-смородиновый торт

12. Шоколадно-смородиновий торт

Основа – шоколадний бісквіт, з хрустким прошарком шоколадно-фундучного крамбла, ганаша з чорної смородини, смородиновим желе та вершковим кремом на основі згущеного молока.

Шоколадно-вишневий торт

13. Шоколадно-вишневий торт

Незвичайний смак шоколадних коржів, приготованих за старовинною італійською рецептурою в поєднанні з прошарком шоколадного та вишневого крему і вишенькою всередині.

Масляно-шоколадные коржи, деликатная бисквитная основа переплетается с муссами на основе шоколадного и лимонного крема.

14. Шоколадно-лимонний торт

Масляно-шоколадні коржі, делікатна бісквітна основа переплітається з мусами на основі шоколадного та лимонного крему.

На основі тонкого розсипчастого, м'якого та ніжного пісочного коржа, з фісташковим бісквітом просоченим ожиновим джемом, прошарок легкого мусу на білому шоколаді та желе з абрикоса та маракуї.

15. Торт Маракуйя-абрикос

На основі тонкого розсипчастого, м’якого та ніжного пісочного коржа, з фісташковим бісквітом просоченим ожиновим джемом, прошарок легкого мусу на білому шоколаді та желе з абрикоса та маракуї.

Нежные, пористые, влажные коржи из масляно-шоколадного бисквита красного цвета прослоены воздушным сырным кремом на основе Маскарпоне — вкуснейшее сочетание.

16. Торт Червоний оксамит

Ніжні, пористі, вологі коржі з масляно-шоколадного бісквіта червоного кольору перешаровані повітряним сирним кремом на основі Маскарпоне – найсмачніше поєднання.

Оригинальное сочетание миндальных и фисташковых коржей, с прослойкой сливочного крема на основе Маскарпоне, клубнично-смородиновым желе и ягодной заливкой.

17. Торт Дуете

Оригінальне поєднання мигдалевих і фісташкових коржів, з прошарком вершкового крему на основі Маскарпоне, полунично-смородиновим желе та ягідною заливкою.