Показано 1–18 із 24

Торт Попелюшка без лактози та без глютена

1,350.00 кг
Ванільний бісквіт на кукурудзяному борошні, безлактозні вершки, і шматочки фруктів: свіжа полуниця, персик, ківі. Оформлений торт свіжими ягодами та їстівними квітами. Колір крему може бути будь-якого іншого кольору.

Торт Попелюшка з сирним кремом

1,050.00 кг
Класичний бісквіт, просочений фруктовим сиропом, ніжний сирний крем, асорти фруктів: свіжа полуниця, персик, ківі. Оформлений торт міні макарос, свіжою малиною та міні трюфелем. Ідеальний тортик для малюків. Крему може бути будь-якого іншого кольору.

Торт-Морозиво

1,000.00 кг
Торт-Морозиво на ванільному бісквіті два види морозива зі смаком фісташки і полуниці. Можуть бути, на вибір, різні смаки морозива. Морозиво зроблено на італійській базі Pregel з використанням натуральних інгредієнтів. Декор з сезонних ягід та фруктів.

Чізкейк Сан Себастьян

990.00 кг
Основа чизкейка – цукрове сабле. Всередині – ніжна сирна начинка на основі сиру Хохланд.

Торт Персик-Маракуя

1,050.00 кг
Шоколадний бісквіт, прошарок хрустияна з білим шоколадом та фундуком, желе малини з ягодами малини, креме – персик-маракуйа, мус на основі малинового кулі та білого шоколаду.

Торт Йогуртово-ягідний

900.00 кг
Ванільний бісквіт, прошарок ягідного джему, прошарок ягідного желе, мус на основі йогурту та білого шоколаду.

Полуничний тарт

650.00 шт
Пісочний кошик із заварним кремом усередині, покритий свіжою полуницею та декором з їстівних квітів. Вага тарта – 800 грамів.

Торт Пташине молоко

1,200.00 кг
Ніжне повітряне суфле між двох коржів ванільного бісквіта, зі шматочками персика в середині, залите чорним шоколадом, і оздоблене ягодами.

Торт Шоколадний медовик

850.00 кг
Торт шоколадний медовик

Чізкейк

990.00 кг
Основа Чізкейка – цукрове сабле, в середині – ніжна сирна начинка. Також, готуємо Чізкейк на фруктозі. Ціна – 650 грн/кг.

Торт Карамель-Банан

1,200.00 кг
Основа – бісквіт Праліне, з прошарками: крустіяна з молочного шоколаду, м'якої карамелі, конфі банан-маракуйя, і мус на основі молочного шоколаду. Покритий карамельною глазур'ю.

Торт Естерхазі

1,200.00 кг
Шість тонких горіхових коржів чергуються з масляно-заварними кремовими прошарками, верх просочений абрикосовим джемом. Покритий білим ганашем і прикрашений фізалісом.

Торт Орехово-карамельный

1,100.00 кг
Фундучный штрейзель с меренгой, прослоен нежным сырным кремом на основе Маскарпоне, с тонкой ноткой соленой карамели.

Морковный торт

1,100.00 кг
Морковно-ореховый бисквит, пропитан апельсиновым соком и ликером, прослойка сливочно-сырного крема.

Торт Лимончелло

1,050.00 кг
Основа – лимонно-фундучний дакуаз, з прошарком шоколадно-фундучного кремю, лимонного мармеладу та мусом із білого шоколаду з лимоном.

Торт Шоколадне Антраме

1,300.00 кг
Шоколадний торт без борошна. Неймовірний смак шоколадно-карамельного мусу, кракеліна з фундуком, на основі шоколадного бісквіта без борошна.

Торт Ванільно-полуничний

900.00 кг
Ванільно-полуничний мусовий торт. Мигдальний бісквіт, полуничний мус, полуничне желе, ванільний мус на білому шоколаді.

Торт Шоколадно-Смородиновий

900.00 кг
Основа шоколадний бісквіт, з хрумким прошарком шоколадно-фундучного крамбла, ганаша з чорної смородини, смородиновим желе та вершковим кремом на основі згущеного молока. Дует шоколаду та смородини в одному десерті.