Показано 1–18 із 26

Чізкейк

690.00
Основа Чізкейка – цукрове сабле, в середині – ніжна сирна начинка. Також, готуємо Чізкейк на фруктозі. Ціна – 650 грн/кг.

Торт Шоколадний медовик

750.00
Торт шоколадний медовик

Чізкейк Сан Себастьян

720.00
Основа чизкейка – цукрове сабле. Всередині – ніжна сирна начинка на основі сиру Хохланд.

Торт Малина-маракуйя-абрикос

950.00
Шоколадний бісквіт, прошарок хрустіяна з білим шоколадом і фундуком, желе малини з ягодами малини, крем – абрикос-маракуйя, мус на основі малинового кулі та білого шоколаду.

Торт Йогуртово-ягідний

700.00
Ванільний бісквіт, прошарок ягідного джему, прошарок ягідного желе, мус на основі йогурту та білого шоколаду.

Полуничний тарт

580.00
Пісочний кошик із заварним кремом усередині, покритий свіжою полуницею та декором з їстівних квітів. Вага тарта – 800 грамів.

Ягідний тарт

720.00
Пісочний кошик з заварним кремом усередині, покритий свіжими ягодами та декор з міні трюфеля, і міні макаронс. Вага тарта – 800 грамів.

Торт Карамель-Банан

950.00
Основа – бісквіт Праліне, з прошарками: крустіяна з молочного шоколаду, м'якої карамелі, конфі банан-маракуйя, і мус на основі молочного шоколаду. Покритий карамельною глазур'ю.

Торт Естерхазі

850.00
Шість тонких горіхових коржів чергуються з масляно-заварними кремовими прошарками, верх просочений абрикосовим джемом. Покритий білим ганашем і прикрашений фізалісом.

Торт Горіхово-карамельний

800.00
Фундучний штрейзель з меренгою, перешарований ніжним сирним кремом на основі Маскарпоне, з тонкою ноткою солоної карамелі.

Морквяний торт

800.00
Морквяно-горіховий бісквіт, просочений апельсиновим соком і лікером, прошарок вершково-сирного крему.

Торт Лимончелло

950.00
Основа – лимонно-фундучний дакуаз, з прошарком шоколадно-фундучного кремю, лимонного мармеладу та мусом із білого шоколаду з лимоном.

Торт Шоколадне Антраме

950.00
Шоколадний торт без борошна. Неймовірний смак шоколадно-карамельного мусу, кракеліна з фундуком, на основі шоколадного бісквіта без борошна.

Торт Ванільно-полуничний

800.00
Ванільно-полуничний мусовий торт. Мигдальний бісквіт, полуничний мус, полуничне желе, ванільний мус на білому шоколаді.

Торт Шоколадно-Смородиновий

700.00
Основа шоколадний бісквіт, з хрумким прошарком шоколадно-фундучного крамбла, ганаша з чорної смородини, смородиновим желе та вершковим кремом на основі згущеного молока. Дует шоколаду та смородини в одному десерті.

Торт Шоколадно-Ожиновий

700.00
Шоколадний бісквіт з прошарками вершкового крему на основі маскарпоне, ніжного ожинового мусу й ожиновим желе.

Торт Фрагола

700.00
Шоколадний бісквіт, полунично-вершковий крем, шматочки свіжої полуниці.

Торт Шоколадно-Вишневий

700.00
Шоколадні коржі, в поєднанні з прошарком шоколадного та вишневого крему і вишенькою всередині.